ConsumentenPsycholoog in Galileo op RTL5

11 oktober 2016
ConsumentenPsycholoog in Galileo op RTL5

Gisteren vertelde ik presentatrice Shelly over enkele verkooptrucs die verkopers regelmatig inzetten. Ik legde haar uit hoe we bijvoorbeeld geneigd zijn om voor de middelste optie te kiezen wanneer we wat onzeker zijn over het product. Daarnaast lichtte ik toe hoe een eerste (op het oog) irrelevante vraag helpt de kans op een ‘ja’ op de volgende vraag te vergroten. Bekijk hieronder de verschillende fragmenten die werden uitgezonden.

1 ster * – Eenvoudig toe te passen, begrijpelijk zonder enige achtergrond

Dit zijn de getoonde fragmenten op een rijtje:

Artikel met plezier gelezen? Like me op Facebook en lees wekelijks slimme psychologische tips die je direct kunt inzetten. Geen artikel meer missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, zodat je iedere vrijdag de artikelen van die week ontvangt.

Written by Patrick Wessels

Patrick Wessels

Patrick behaalde zijn bachelor in International Business & Management aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens specialiseerde hij zich tijdens zijn master Economic & Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden in consumentengedrag. Momenteel is hij schrijver en SEO expert bij Wessels Teksten en blogt hij hier op Consumentenpsycholoog.nl, bij NewNeuroMarketing, FrankWatching en andere platformen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply