Al meer dan 500 boeken verkocht! #trots #gelukkig

22 juni 2018

In maart 2018 werd mijn eigen boek gelanceerd: Geld maakt wél Gelukkig (Als je weet hoe je het moet uitgeven). Een geweldige ervaring, niet in de laatste plaats dankzij de media-aandacht die ik kreeg bij RTL Live op RTL4, bij Evers Staat Op bij Radio 538 en in het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1. Fijne publiciteit, om zoveel mogelijk boeken te verkopen en de volledige opbrengst daarvan te doneren aan Stichting KiKa.

En de tussenstand? Er zijn meer dan 600 boeken verkocht. Via Bol.com, de Bruna en bijvoorbeeld ManagementBoek. En bovendien via boekhandels in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht en Eindhoven. En… Zelfs in België werden er boeken besteld door FNAC in Brussel. Iets dat ik vooraf zeker niet had verwacht, maar eens te meer bewijst hoe leuk het is om een eigen boek te schrijven en uit te laten brengen.

De royalties voor het boek krijg ik helaas pas na het eerste kwartaal van 2019 uitgekeerd. De tussenstand geeft echter aan dat ik tegen die tijd meer dan €1.750 kan overmaken naar KiKa!

Wil jij ook bijdragen en gelukkiger worden van geld uitgeven? Bestel het boek online:

Het boek is ook als eBook verkrijgbaar, via de bovenstaande kanalen en ook in Apple iBooks.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply