Meer dan €2.100 voor Stichting Kika! #trots #gelukkig

3 mei 2019

Geld maakt wél gelukkig: als je dat maar goed uitgeeft. Het is de titel van m’n boek, en een belangrijk motto voor me. En er is weer een moment gekomen om dit waar te maken, namelijk door de royalties over te maken naar KiKa. Het gaat om meer dan €2.100, die jullie bij elkaar hebben gebracht door het boek te bestellen.

Het leek erop dat het in ieder geval €1.750 zou worden, dus ik ben er enorm trots op dat de teller inmiddels op €2.130,28 staat. Een mooi bedrag voor de stichting, waarvoor ik iedereen die m’n boek heeft besteld enorm wil bedanken!

Het bedrag maak ik komende week naar de stichting over, om daarmee een belangrijk hoofdstuk uit m’n boek in de praktijk te brengen. Geld maakt namelijk ontzettend gelukkig, als je dat uitgeeft aan anderen. In dit geval aan onderzoek naar kinderkanker, waar KiKa zich geweldig voor inzet.

En heb je m’n boek nog niet gelezen of weet je iemand anders die je daar blij mee kunt maken? De volledige opbrengst gaat naar KiKa, dus daar kun je nog steeds aan bijdragen. Bestel het boek online:

Het boek is ook als eBook verkrijgbaar, via de bovenstaande kanalen en ook via Apple iBooks.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply